GeriGelin Modası 2016 Evlilik Fuarı Başlıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2016 Evlilik Fuarı Başlıyor!

2016 Evlilik Fuarı Başlıyor!

"Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı en yeni trendler ve defileler ile Lütfü Kırdar’da 29-31 Ocak 2016 tarihleri arasında çiftlere unutulmaz anlar yaşatacak. Patika Fuarcılık’ın organize ettiği 14. kez düzenlenen fuarın bu yılki konsepti ise ‘Çiçek Gelinler’…"

2016 Evlilik Fuarı Başlıyor
Bu yıl dünya modasında trend olarak öne çıkan ‘çiçek’ teması, hayalindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen gelin adaylarına da yön verecek.

Gelinlikten davetiyeye, pastadan düğün mekanına, damatlıktan düğün fotoğrafçılığına, dekorasyondan organizasyon şirketlerine kadar 20’nin üzerinde iş kolunu kapsayan Fuar, çiftlere bir çok alternatifi bir arada sunuyor.
Modanın yeni sezon akımı ‘çiçek konsepti’ gelinlerin hayallerine de yön verecek…

Hayatlarının en güzel gününü çiçek bahçesine dönüştüren tüm gelinler, önümüzdeki sezonda düğün konseptlerini de çiçek üzerine şekillendirecek. Yeni sezonda dünya modasına yön verenlerin vazgeçilmezi haline dönüşen çiçekler ,‘İçinde Aşk Olan Fuar’ olarak anılan Evlilik Dünyası Fuarı’nın da ilham kaynağı oldu.
2016 Evlilik Fuarı Başlıyor
Çiçek bahçesinin birbirinden güzel renklerinin armonisinde dans eden gelinler, sevdiklerinin anılarında da çiçek kokulu bir iz bırakacak. Gelin buketlerinde tercih edilen binbir renkte çiçek konseptleri, düğünleri de bahar bahçesine dönüştürecek.

Dekorasyondan organizasyona, fotoğraf çekiminden gelinliğe kadar çiçek konsepti her alanda kullanılacak. Özellikle son yıllarda öne çıkan üç boyutlu gelinliklerde de çiçek detayları gelin adaylarının gözdesi olacak. Evlilik Dünyası Fuarı’nda tüm bu detaylar ziyaretçilerle buluşacak.
Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaret etmek isteyenler internet adresinden online davetiye alabilirler.

False